Wij zijn er

Om u te helpen!

Gedragstherapie

Ik zal u komen helpen om allerlei vormen van gedragsproblemen aan te pakken! Meer..

Puppy Training

We zullen de belangrijkste aspecten van juiste opvoeding bespreken en oefenen, zodat uw hond evenwichtig en sociaal kan opgroeien! Meer..

Prettig kennis te maken!

Ik ben Jeffrey de Jong en ben hondengedragstherapeut.

Ik help gezinnen met het begrijpen van het gedrag van hunzelf en de hond. Ik zal niet alleen naar het probleem kijken, maar ik zal op zoek gaan naar de oorzaak waarom de hond zich op een bepaalde manier gedraagt, en hoe we dit samen kunnen oplossen, om zo het gezin weer in balans te brengen.

Heeft u zelf een probleem waar u niet uitkomt, of zoekt u iemand die u kunt helpen met uw hond?​ Neem dan nu contact met mij op zodat ik jullie kan gaan helpen!

Wij zijn geen school die honden traint, maar een school die mensen coacht om een hond te behandelen als hond!

Bij ons gaat het ten eerste zeker niet om het geld, vandaar dat er over het algemeen lagere tarieven gehanteerd worden in vergelijking met andere hondenscholen.

Vaak maken hondenscholen en dierenartsen misbruik van hun cliënten omdat de baasjes veel overhebben voor hun dieren en aannemen dat alles wat gezegd word ook gedaan moet worden, en uiteraard zit daar een fors prijskaartje aan, ze profiteren (vaak) van de onwetendheid van hun cliënten.

Ook vindt ik het jammer dat op 'Puppy Cursussen' alleen commando's worden aangeleerd zoals bijvoorbeeld het laten zitten of liggen. Ze leren niet bijvoorbeeld de kritieke sociale vaardigheden zoals het rustig mee lopen aan de lijn, de sociale interactie met andere honden, of het op de juiste manier kennis maken met honden en mensen, wat wel naar mijn mening het allerbelangrijkste is!

Commando's kan iedereen zijn hond aanleren, maar de sociale omgang met mensen en honden, de rust in huis, dat wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl dat wel het aller belangrijkste is!​ Als mensen dus bij een 'Puppy Cursus' klaar zijn, bellen ze ons op...

Mijn doel is om mensen te laten ervaren wat honden echt nodig hebben, om zo op die manier, samen met het gezin, weer in balans te komen!