Wij zijn er

Om u te helpen!

Gedragstherapie

Ik zal u komen helpen op locatie om weer in balans te komen met uw hond! Meer..

Puppy Training

Ik zal u komen helpen voor een goede opvoeding van uw pup! Meer..

Uitlaatservice

Ik zal uw hond komen ophalen zodat hij al zijn energie kwijt kan raken, en kan spelen en wandelen met alle andere honden! Meer..

Prettig kennis te maken!

Ik ben Jeffrey de Jong en ben hondengedragstherapeut.

Ik help gezinnen met het begrijpen van het gedrag van hunzelf en de hond.

Ik zal niet alleen naar het probleem kijken, maar ik zal op zoek gaan naar de oorzaak waarom de hond zich op een bepaalde manier gedraagt, en hoe we dit zo samen kunnen oplossen, om zo het gezin weer in balans te brengen.

Heeft u zelf een probleem waar u niet uitkomt, of zoekt u iemand die u kunt helpen met uw hond?​ Neem dan nu contact met mij op zodat ik jullie kan gaan helpen!

Wij zijn geen school die honden traint, maar een school die mensen coacht om een hond te behandelen als hond!

Bij ons gaat het ten eerste zeker niet om het geld, vandaar dat er over het algemeen lagere tarieven gehanteerd worden in vergelijking met andere hondenscholen.

Vaak maken hondenscholen en dierenartsen misbruik van hun cliënten omdat dierenbezitters veel overhebben voor hun dieren en aannemen dat alles wat gezegd word ook gedaan moet worden, en uiteraard zit daar een fors prijskaartje aan! Ze profiteren van de onwetendheid van hun cliënten!..

Ook vindt ik het jammer dat op 'Puppy Cursussen' alleen commando's worden aangeleerd zoals bijvoorbeeld het laten zitten of liggen. Ze leren niet de sociale vaardigheden wat wel heel belangrijk zijn, zoals het rustig mee lopen aan de lijn, de sociale interactie met andere honden of hoe kennis te maken met honden en mensen.

Commando's kan iedereen zijn hond aanleren, maar de sociale omgang met mensen en honden, de rust in huis, dat wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl dat wel het aller belangrijkste is!

Als mensen dus bij een Puppy Cursus klaar zijn, bellen ze ons op...

Ons doel is om zo veel mogelijk gezinnen te helpen om met hun honden weer in balans te komen.

Hondenschool

Different

2015 - 2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now