top of page

Roedel
     Training

Tijdens een roedeltraining zullen we alle belangrijke aspecten bespreken en beoefenen die van belang zijn tijdens de wandeling. Je zult leren om bijvoorbeeld op een rustige manier langs andere honden te lopen, zonder dat je hond daarbij enthousiast, angstig, of agressief reageert. Ik zal laten zien hoe je de hond uit deze staat van bijvoorbeeld enthousiasme kunt halen, zodat de hond een nieuwe associatie maakt met het langs lopen van andere, vreemde honden. Op deze manier zal je voortaan ook thuis met rust langs andere honden lopen, zonder voortdurend situaties te moeten vermeiden.

 

Ook zal ik tijdens deze roedeltraining laten zien hoe je de hond op een juiste, en rustige manier kennis kunt laten maken met andere honden. Op deze manier leert de hond de noodzakelijke sociale vaardigheden, die van belang zijn voor het vertrouwen en respect richting andere honden.

 

Kortom: de hond (en natuurlijk jij) zal nieuwe ervaringen opdoen met andere honden tijdens deze roedeltraining, zodat hij ook thuis meer rust en acceptatie laat zien richting andere honden.

Als aanvulling op de puppy training - waarbij we alle belangrijke aspecten binnen, als buitenshuis hebben besproken en doorlopen - kan er ook een roedeltraining gevolgd worden. Op deze manier kunnen we je pup op de juiste en positieve manier laten kennismaken met andere honden, wat cruciaal is voor socialisatie en de sociale vaardigheden die nodig zijn naarmate de pup opgroeit tot volwassen hond.

Wil je meer informatie over hoe een puppy training wordt vormgegeven, wat het tijdsbestek is en wat je kunt verwachten? Klik dan bovenaan het menu 'Info Over Afspraken', of klik hier

41764469_2183538078636292_6171390034621497344_n.jpg

Waarom een
            Roedeltraining?

✔ Juiste manier kennismaken met honden beoefenen!

✔ Met rust langs honden lopen beoefenen!

✔ Een methode die echt werkt!

✔ Socialisatie voor je pup!

✔ Geen lange wachtlijst!

✔ Bij ons op locatie!

bottom of page