Puppy

Training

Altijd al een goede puppy training willen volgen waar je de basis krijgt uitgelegd over de hondenpsychologie, in plaats van standaard commando's? Dan is deze Puppy Training zeker geschikt!

Ik zal je dus niet leren hoe je je pup kunt laten zitten, maar ik zal je uitleggen en laten zien wat je pup nodig heeft zodat hij sociaal, gelukkig en evenwichtig kan opgroeien tot volwassen hond. We zullen belangrijke aspecten binnen, als zowel buitenshuis bespreken en doorlopen, die van cruciaal belang zijn voor een goede opvoeding.

Als je hond volledig onder controle en sociaal is, denk aan sociaal met mensen, honden, aan de lijn, in de auto, bij de dierenarts, enzovoort, dan pas ga je de hond bepaalde commando's aanleren.​ Zorg er dus eerst voor dat zijn brein onder controle is, en dat de hond zijn positie weet binnen zijn roedel, zodat hij zich kalm en respectvol opstelt naar bijvoorbeeld andere mensen en honden, maar vooral ook naar zijn roedelleden.

 

Het doel van mijn puppy training is om de pup een fundamentele basis te geven, zodat hij evenwichtig en sociaal opgroeit, om zo ook toekomstig probleemgedrag te voorkomen.

Als aanvulling op de puppy training kan er ook een roedeltraining gevolgd worden. Op deze manier kunnen we je pup op de juiste en positieve manier laten kennismaken met andere honden, wat cruciaal is voor socialisatie en de sociale vaardigheden die nodig zijn naarmate de pup opgroeit tot volwassen hond.

Wil je meer informatie over hoe een puppy training wordt vormgegeven, wat het tijdsbestek is en wat je kunt verwachten? Klik dan bovenaan het menu 'Info Over Afspraken', of klik hier

14435337_1698999497090155_15493341824955

Waarom mijn
        Puppy Training?

✔ De basis van de 'echte' hondenpsychologie aangeleerd!

✔ Na de training, blijf ik je GRATIS volgen!

✔ Een methode die echt werkt!

✔ Geen lange wachtlijst!

✔ Ik kom op locatie!