Uitlaatservice

Wij bieden twee verschillende uitlaatservices aan..

1. Bent u op zoek naar een echte goede uitlaatservice voor uw hond, waar hij lekker in een roedel door het bos loopt en speelt? Dan is deze uitlaatservice in een roedel met een wandeltijd van maar liefs anderhalf uur zeker geschikt!.. De langste wandeltijd voor het laagste tarief die u zult vinden!

Bovendien worden er ook sociale vaardigheden bij de hond aangeleerd zodat hij ook wat meer handelbaar is als u zelf met de hond gaat wandelen, omdat ik hiernaast ook gedragstherapeut ben.

Onze wandeltijden

​Maandag       14.45 - 16.15

Dinsdag         14.45 - 16.15

Woensdag     14.45 - 16.15

Donderdag    14.45 - 16.15

Vrijdag            14.45 - 16.15

Zaterdag        14.00 - 15.30

Zondag          14.00 - 15.30

2. Ook bieden we de verkorte uitlaatservice aan, met een wandeltijd van vijftien minuten, zo kan de hond toch nog even naar buiten om zijn poten te strekken, en zijn behoefte te doen.

Als u dus voor een langere tijd van huis bent is het dus een mogelijkheid meerdere malen per dag de hond uit te laten. Uiteraard, indien het nodig is, kunnen we de hond ook eten en drinken geven.

Er kan natuurlijk ook gekozen worden voor een combinatie van de twee uitlaatservices, als u bijvoorbeeld wilt dat de hond te eten krijgt en kort wordt uitgelaten om 11.00 uur, en lekker door het bos met het roedel gaat wandelen in de middag. Zo krijgt je hond toch nog veel gezelschap, en niet het gevoel zo lang alleen te moeten zijn..

Waarom heten wij Hondenschool 'Different'? Omdat onze methode en uitlaatservice echt 'anders' zijn dan andere hondenscholen.. Weten waarom wij dan anders zijn? Kijk dan snel de video hieronder die je een kijkje geeft in onze prachtige uitlaatservice!..

Hondenschool

Different

2015 - 2020

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now