top of page
Foto 1.jpg

HONDENSCHOOL
DIFFERENT

HONDENSCHOOL
DIFFERENT

WAARMEE KAN IK JOU HELPEN?

Foto 7.jpg

GEDRAGSTHERAPIE

Ik zal je komen helpen om allerlei vormen van gedragsproblemen aan te pakken! Meer..

Foto 6.jpg

ROEDELTRAINING
Samen met mijn honden, jou en je hond de vaardigheden leren die van cruciaal belang zijn tijdens de wandelingen, zoals het op de juiste manier kennismaken, als het passeren van andere honden! Meer..

Foto 10.jpg

TELEFONISCH CONSULT
Laagdrempelig, snel en effectief telefonisch contact voor alle vragen en problemen die je ervaart met je hond! Meer..

Foto 8.jpg

PUPPY TRAINING
Ik zal je komen helpen om de pup een fundamentele basis te geven, zodat hij evenwichtig en sociaal opgroeit, om zo ook toekomstig probleemgedrag te voorkomen! Meer..

Foto 9.jpg

VERZORGING
Ik zal uw hond komen verzorgen, uitlaten en te eten geven in de tijd dat u van huis bent! Meer..

PRETTIG KENNIS TE MAKEN!

Ik ben Jeffrey de Jong en ben hondengedragstherapeut.

Ik help gezinnen met het begrijpen van het gedrag van hunzelf en de hond. Ik zal daarbij niet alleen naar het probleem kijken, maar ik zal op zoek gaan naar de oorzaak van het gedrag, en wat dit gedrag in stand houdt.

Kortom: 'waarom vertoont de hond in deze context dit gedrag?'. Door op deze manier de oorzaak aan te pakken, zal het probleemgedrag wegvallen, en zal het eindresultaat duurzamer en effectiever zijn dan wanneer je alleen het symptoom gaat bestrijden.

Je kunt het zien als dweilen met de kraan open. Als de kraan niet onder handen wordt genomen (oorzaak), kun je blijven dweilen, de vloer zal immers altijd nat blijven (gevolg).

Zelf een probleem waar je niet uitkomt, of zoek je iemand die je kunt helpen met je hond?​ Neem dan nu contact met mij op zodat ik ook jullie kan gaan helpen!

Meer te weten komen over mij?
Klik dan hier..

Meer te weten komen over mijn methode?
Klik dan hier..

WIJ ZIJN GEEN SCHOOL DIE HONDEN TRAINT, MAAR EEN SCHOOL DIE MENSEN COACHT OM EEN HOND TE BEHANDELEN ALS HOND!

Wij zijn geen school die honden traint, maar een school die mensen coacht om een hond te behandelen als hond!
 
Bij ons gaat het ten eerste zeker niet om het geld, vandaar dat er over het algemeen lagere tarieven gehanteerd worden in vergelijking met andere hondenscholen.

Vaak maken hondenscholen en dierenartsen misbruik van hun cliënten omdat de baasjes veel overhebben voor hun dieren en aannemen dat alles wat gezegd word ook gedaan moet worden, en uiteraard zit daar een fors prijskaartje aan, ze profiteren (vaak) van de onwetendheid van hun cliënten.

Ook vindt ik het jammer dat op 'Puppy Cursussen' alleen commando's worden aangeleerd zoals bijvoorbeeld het laten zitten of liggen van de pup. Ze leren niet bijvoorbeeld de kritieke sociale vaardigheden zoals het rustig mee lopen aan de lijn, de sociale interactie met andere honden, of het op de juiste manier kennis maken met honden en mensen, wat in mijn optiek het allerbelangrijkste is.
 
De focus is teveel op de hond gericht, terwijl deze focus juist bij de baasjes zou moeten liggen. Zij zouden de basiskennis moeten krijgen aangeleerd om een hond op de juiste manier op te voeden, en niet alleen te trainen.

Commando's kan iedereen zijn hond aanleren, maar de sociale omgang met mensen en honden, de rust in huis, dat wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl dat wel het aller belangrijkste is. Ga eens na hoeveel mensen in je omgeving wel ergens problemen ervaren met hun hond? Als mensen dus bij een 'Puppy Cursus' klaar zijn, bellen ze ons op...

Mijn doel is om mensen te laten ervaren wat honden echt nodig hebben, om zo op die manier, samen met het gezin, weer in balans te komen!

bottom of page